Anlık Bildirim

Yeni Surface kulaklıklar tanıtıldı

Surface Headphones 2 kulaklık modeli kullanım süresini 20 saate çıkarırken 40mm Free Edge sürücüler ses kalitesini arttırıyor. Ayrıca aktif gürültü engelleme de mevcut.

Yeni Surface kulaklıklar tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Microsoft’un kablosuz kulaklık segmentindeki şık ürünü Surface Headphones bu yıl devam modeline kavuştu. Surface Headphones 2 modeli öncekine göre daha iyi ses ve batarya ile geliyor.

Surface Headphones 2 özellikleri ve fiyatı

Surface Headphones 2 ilk neslin beğenilen tasarımını korurken kafa bandı tarafına biraz daha yumuşak madde takviyesi ile ergonomiyi arttırmış. Kulaklığı boynunuza indirdiğinizde ise kapaklar 180 derece dönerek sizi rahatsız etmiyor.

40mm Free Edge sürücü barındıran kulaklık ses kalitesini arttırırken gelişmiş mikrofonlar görüşme esnasında berrak ses sunuyor. Kapaklarda yer alan iki tekerlek ile ses ve gürültü engelleme yönetiliyor.

Kulaklığın dikkat çekici özelliği aktif gürültü engelleme yapabilmesi. 13 farklı seviyesi olan gürültü engelleme dış tekerleklerden kontrol ediliyor. Tek şarj ile kulaklıklar 20 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor. Surface Headphones 2 için 249$ fiyat etiketi mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim