Anlık Bildirim

Togg'un ekranından e-Devlet'e 293 bin giriş yapıldı

Togg'un eğlence ekranı üzerinden e-Devlet'e 293 bin giriş yapıldı. Togg'un ekranından e-Devlet'teki 7 bin giriş yapıldı.                                             
Togg'un ekranından e-Devlet'e 293 bin giriş yapıldı Tam Boyutta Gör
Yerli otomobil Togg T10X’in ekranından eğlence ekranından e-Devlet’e girilebiliyor. Arabanın ekranından vatandaşlık işlemleri yapılabiliyor. Togg’un ekranından e-Devlet’e ne kadar giriş yapıldığını açıklandı.

Togg’un ekranından geçen yıl e-Devlet’e 293 bin 864 giriş yapıldı. e-Devlet’teki 7 bin 741 hizmetin tamamına Togg'dan doğrudan erişim sağlanıyor.

e-Devlet’teki 6 hizmet Togg'da bütünleşik olarak sunuluyor. "Araçlarım" kategorisinde farklı kurum ve kuruluşlarca araçlara ilişkin sunulan işlemlere tek noktadan ulaşabilen kullanıcılar, "İkametgahım" kategorisiyle yerleşim yerine ilişkin iş ve işlemleri doğrudan yapabiliyor. "Çalışma Hayatım" kategorisinden hac ve umre işlemlerine, askerlikten varislerle ilgili konulara kadar hizmetlere de dünyanın her yerinden olduğu gibi Togg'un ekranından da erişim gerçekleştirilebiliyor.

12,3 inç gösterge ekranı ve 29 inç bilgi-eğlence ekranından oluşan 41,3 inç uçtan uca ekran deneyimi, 8 inç dokunmatik kontrol ekranı, araç içi sosyal kamera, yüksek hızlı mobil internet ve Wi-Fi hot spot özelliğiyle Snapdragon işlemcili dijital kokpit, T10X'de standart olarak sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim