Anlık Bildirim

Yeni Uncharted büyük bir ihtimalle iptal edilecek, Naughty Dog odağını Last of Us Remake'e kaydırdı

Geçtiğimiz günlerde Jason Schreier'ın açıkladığı Naughty Dog ile haberler biraz daha ayrıntı kazandı. Stüdyo şimdilik odağını The Last of Us Remake'e kaydırdı.

Yeni Uncharted büyük bir ihtimalle iptal edilecek, Naughty Dog odağını Last of Us Remake'e kaydırdı Tam Boyutta Gör

Özel oyunları ile dikkat çeken PlayStation'ın şüphesiz en öne çıkan oyun stüdyosu Naughty Dog. Stüdyo Uncharted ve The Last of Us gibi önemli serilere sahiplik ediyor. Geçtiğimiz günlerde Jason Schreier'ın stüdyo ile ilgili açıkladığı haberler de biraz daha ayrıntı kazandı.

MinnMax Show'da konuşan oyun dünyasının güvenilir isimlerinden Jason Schreier, Naughty Dog'un projeleri ile ilgili bazı detaylar açıkladı. Söylediğine göre stüdyo şu anda elindeki projeyi şimdilik bırakıp odağını The Last of Us Remake'e kaydırmış durumda. Bunun iki sebebi var. Birincisi stüdyonun asıl projesinin henüz yapım öncesi aşamada olması ki bu da henüz yapacak pek bir şey olmadığı anlamına geliyor. İkinci sebep de stüdyonun PlayStation 5 için biraz daha tecrübe kazanmak istemesi. Şu anda ayrıca küçük bir ekip de Last of Us'ın çevrimiçi modunu geliştiriyor.

Jason Schreier'ın açıklamaları arasında dikkat çeken bir diğer nokta ise yeni Uncharted oyunu. Bildiğiniz gibi Days Gone 2 iptal edilmişti ve o stüdyo yeni Uncharted oyununu geliştiriyordu. Ancak Bend Studio projeyi bırakıp kendi oyunlarını yapmak istediklerini söylemiş ve projeyi bırakmışlardı. Kısaca proje tekrar Naughty Dog'a kalmıştı.

Ancak Jason Schreier'ın dediğine göre proje zaten bir yan hikaye olacaktı ve bu yüzden projeyi artık görmeyeceğimizi, iptal edileceğini düşündüğünü söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12104 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni uncharted, last of us remake ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim