Anlık Bildirim

Windows 10 kurarken Windows 11’e geçin

Yeni bir Windows 10 tabanlı bilgisayar sistemi aldıysanız ilk kurulum esnasında sistem Windows 11 sürümüne geçmeniz için hızlı bir şekilde size yardımcı oluyor.

Windows 11 kolay kurulum Tam Boyutta Gör

Windows 11 işletim sisteminin indirmeye sunulması ile birlikte Microsoft tarafında da çalışmalar yoğunlaştı. Yeni sistemlerde Windows 10 kurmadan Windows 11 geçişi mümkün olacak. 

Windows 11’e kolay geçiş

5 Ekim itibariyle Windows 11 kullanıma sunulurken piyasaya çıkacak her yeni sistemin de Windows 11 ile gelmesi gerekiyor. Bununla birlikte bu tarih öncesinde piyasaya çıkmış sistemler için bir kolaylık sağlanıyor. 

Yeni aldığınız bilgisayarınızda eğer gereksinimler karşılanıyorsa ilk kurulumu yaparken sistem Windows 11 seçeneğini önünüze getiriyor. Dilerseniz Windows 10 ile de yolunuza devam edebilirsiniz. Aksi takdirde Windows 11 için gerekli süreç başlatılıyor. 

Windows 10 version 2004, 20H2, 21H1 veya 21H2 güncellemesi ile gelen tüm yeni sistemlerde bu seçeneğin sunulacağı ifade ediliyor. Sistem gerektiği takdirde en son güncellemeleri de indiriyor. Bu haftadan itibaren Windows 11 seçeneği kullanıcıların karşısına çıkarılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim