Anlık Bildirim

Logitech, yerleşik hoparlöre sahip bağlantı istasyonu Logi Dock’u duyurdu

Logitech, yerleşik hoparlöre ve yeni özelliklere sahip hepsi bir arada bağlantı istasyonunu tanıttı. Geliştirilmiş ses özellikleri sunan Logi Dock'un, işte detayları ve fiyatı.

Yerleşik hoparlöre sahip bağlantı istasyonu Logi Dock tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Logitech, birden çok bağlantı noktası ve yerleşik hoparlör içeren hepsi bir arada cihazı Logi Dock’u duyurdu. Cihaz ev ortamından çalışanları ve iş akışını verimli hale getirmeyi amaçlıyor.

Evden çalışanlar için yeni bir deneyim

Küçük bir bilgisayara benzeyen Logi Dock, üç adet USB-C bağlantı noktası, iki adet USB-A bağlantı noktası, DisplayPort ve HDMI çıkışı, Bluetooth bağlantısı ve Kensington Güvenlik kilidi özelliklerine sahip. Bunun yanı sıra iki monitöre kadar destek sunarken, 100W'a kadar dizüstü bilgisayarları şarj edebiliyor. 

Yerleşik hoparlöre sahip bağlantı istasyonu Logi Dock tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Mikrofon ve multimedya özellikleri de geliştirilen cihaz, aktif olarak ses engelleme özelliği ile beraber 55 mm neodimyum ses sürücüleri kullanıyor. Cihazın üstünde bulunan tuşlar ile kolay bir şekilde kamera, mikrofon gibi özelliklerin kapatılıp açılması sağlanırken, alt kısım toplantı bildirimi için aydınlanabiliyor. İki farklı renk seçeneği ile beraber önümüzdeki aylarda gelecek cihaz, 399 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim