Anlık Bildirim

Yılın merakla beklenen bilim kurgu gerilim filmi A Quiet Place II'nin son fragmanı yayınlandı

Bilim kurgu gerilim türündeki A Quiet Place ya da Sessiz Bir Yer serisinin ikinci filminin son fragmanı geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yılın merakla beklenen bilim kurgu gerilim filmi A Quiet Place II'nin son fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

İlk filmi 2018 yılında yayınlanan ve gayet güzel yorumlar alan A Quiet Place ya da Sessiz Bir Yer serisinin ikinci filminin vizyon tarihi sonunda yaklaştı. Geçtiğimiz saatlerde de filmin son fragmanı paylaşıldı.

Normalde 19 Mart 2020'de vizyona girmesi beklenen film ne yazık ki salgın sebebiyle ertelenmişti. Sonrasında sinemaların tam kapasite açık olmaması sebebiyle birkaç kez daha vizyon tarihi değişti ve sonunda kesin vizyon tarihine kavuştu.

Filmin son vizyon tarihi 28 Mayıs 2021. Filmin sinemalarda yayınlanmasından tam 45 gün sonra da Paramount+'a da eklenecek. Bahsi geçen son fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

İkinci filmin de yönetmenliğini John Krasinski üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Emily Blunt, Millicent Simmonds, Cillian Murphy, John Krasinski Noah Jupe ve Djimon Hounsou gibi isimler bulunuyor. Serinin üçüncü filmi de geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu ancak bir bilgi yok henüz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim