Anlık Bildirim

Yörük 4x4'ün sevkiyatı ve seri üretime geçişiyle ilgili yeni açıklama

Son dönemde Türk savunma sanayisi tarafından geliştirilen Yörük 4x4'ün seri üretimine yakın zamanda başlanacak. Aracın siparişini veren 4 ülkeye bu yıl içinde sevkiyat yapılacak.

Yörük 4x4'ün seri üretimine yakında başlanıyor Tam Boyutta Gör

Son dönemde Türk savunma sanayisi tarafından geliştirilen Yörük 4x4'ün gelmesini halihazırda 4 ülke bekliyor. Nurol Makina'nın geliştirdiği Yörük 4x4'ün pikap versiyonu, geçen ay gerçekleştirilen 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF 2021) ilk defa sergilenmişti.

Yörük 4x4'ün seri üretimine yakında başlanıyor

Nurol Makina Genel Müdür Yardımcısı Anıl Karel, Yörük 4x4 Projesi ve aracın pikap versiyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, aracın hem lojistik amaçlı hizmet verecek şekilde hem de muharebe aracı olarak geliştirildiğini söyledi. Karel, aracın pikap kısmına hem yükler entegre edilebileceğini hem de silah sistemleri monte etmenin mümkün olduğunu söylüyor. 

Anıl Karel, Yörük 4x4'ün tüm testlerinin tamamlandığını ve geçen yıl itibariyle seri üretime hazır hale geldiğini belirtiyor. Öte yandan pandemiyle beraber teslimatların uzadığını söyleyen Karel, bekleyen 4 ülkeye bu yıl içinde sevkiyatın yapılacağının ve önümüzdeki yıl da seri üretime geçileceğinin altını çizdi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim