Anlık Bildirim

Youtube, arama ve kullanıcı deneyimini arttıracak yeni özellikler getiriyor

Sosyal medya devi Youtube, kullanıcıların arama deneyimini geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, yeni eklenecek geliştirmeleri ve arama özelliklerini açıkladı.

Youtube, arama özelliğine yeni geliştirmeler getiriyor Tam Boyutta Gör

İçerisinde milyonlarca video içeriği bulunan Youtube, arama deneyimini geliştirmek için yeni özellikler getiriyor. Kullanıcıların istedikleri bilgileri daha hızlı şekilde bulabilmelerini isteyen şirket, daha önceden uzun videoları ayrı bölümlere ayırma özelliğini getirmişti ancak arama sırasında bu bölümler sadece tıklama yapıldığında oynatılıyordu.

Masaüstündeki Youtube özellikleri mobil sürümlere geliyor

Yeni gelen geliştirme ile beraber ayrılan bölümler, zaman işareti içeren küçük resimler ile beraber arama sonuçlarının yanında görünecek. Zamanlama seçilerek gösterilen bu görüntüler sayesinde, kullanıcıların video hakkında daha çok bilgi alması amaçlanırken, özelliğin hangi platformlara geleceği açıklanmadı.

Yeni özellikler arasında, masaüstünde bulunan fare imlecinin videonun üstüne getirilmesi ile gösterilen kısa video görüntülerinin, mobil sürüme de geleceği yer alıyor. Kullanıcılar artık masaüstü Youtube’da bulunan video ön izleme özelliğini mobil sürümlerde de kullanabilecekler. Çeviri içerikler konusunda da geliştirme sunan Youtube, çevirisi yapılmış video başlıklarını, alt yazıları ve açıklamaları da arama sonuçlarına dahil edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim