Anlık Bildirim

YouTube müzik paylaşımı ABD’de başlıyor

YouTube içerik üreticileri hoşlarına giden bir parçayı ücretli katalogdan satın alabilecek veya reklamdan elde ettiği geliri bedeli karşılığı hak sahibine paylaşacak. 
YouTube Tam Boyutta Gör
Yıllarca platformda özgün içerik veya taklit edilmeyen içerik konusuna özen gösteren YouTube, kısa video Shorts hizmetinin başlaması ile birlikte politikalarında da değişikliğe gidiyor.

YouTube Creator Music nedir?

YouTube Creator Music platformun yeni bir gelir elde etme yöntemi olarak dikkat çekiyor. İçerik üreticileri videolarda kullandıkları müzikler için sahibine lisans bedeli ödeyecek ya da reklam gelirlerinden pay verecek.

Üretici bedelini ödedikten veya gelir paylaşmasını kabul ettikten sonra parçayı indirerek videolarına entegre edebilecek. Lisanslar sadece videolar için ve canlı yayınlar için kullanılmayacak. Hak sahibi parçanın lisans durumunu belirleyebilecek.

Hem platformdaki lisans ihlallerini azaltmak hem de sanatçılara gelir sağlamak amacında olan müzik paylaşımı bir katalog halinde sunulacak. İlk etapta ABD’de başlayan katalog, masaüstü YouTube Studio versiyonunda ses düzenleme alanında bulunabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim