Anlık Bildirim

Yüzüklerin Efendisi dizisinden güzel haber: Filmlerin müziklerini yapan Howard Shore, dizi için dönebilir

Dünyanın en popüler markalarından birisi olan Yüzüklerin Efendisi'nin dizi uyarlamasından heyecanlandıran bir haber egldi. Film serisinin de müziklerini yapan Howard Shore dönebilir.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin müzklerini Howard Shore yapabilir

Hem filmleri hem de kitapları ile dünyanın en büyük markalarından birisi haline gelen Yüzüklerin Efendisi'nin Amazon tarafından hazırlanan dizisi için geçtiğimiz saatlerde güzel bazı haberler ortaya çıktı.

Howard Shore Dönebilir

İlk sezonunu çekimleri biten ve şu anda ikinci sezon için Avustralya'dan İngiltere'ye taşınan Yüzüklerin Efendisi dizisinin müzikleri için Howard Shore ile görüşülüyor. Deadline'ın haberine göre şu anda yalnızca görüşme aşamasında ancak anlaşılma ihtimali bir hayli yüksek. Eğer olumlu bir sonuç çıkarsa izleyiciler için çok güzel bir haber olacağını söylemek gerek.

Howard Shore daha öncesinde Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinin müziklerini yapan usta besteci. Müziklerini yaptığı diğer filmler ise The Hobbit Üçlemesi, The Departed, The Aviator, Dogma, Mrs. Doubtfire ve The Silence of the Lambs.

Yüzüklerin Efendisi dizisi, 2 Eylül 2022'de Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak. Yüzüklerin Efendisi dizisi Orta Dünya'nın İkinci Çağ'ını anlatacak. İkinci Çağ ise birçok önemli olayın gerçekleştiği 3441 yıllık bir dönemi kapsıyor. Dizinin başındaki isimler J.D Payne ve Patrick McKay

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim