Anlık Bildirim

Yüzüklerin Efendisi dizi ekibi 2. sezon çekimleri için Yeni Zelanda'dan Birleşik Krallık'a taşınıyor

Dünyanın en popüler markalarından birisi olan Yüzüklerin Efendisi'nin dizi uyarlamasının ikinci sezon çekimleri için ekip Yeni Zelanda'dan Birleşik Krallık'a taşınıyor.

Yüzüklerin Efendisi'nin 2. sezonu Birleşik Krallık'ta çekilecek Tam Boyutta Gör

Hem filmleri hem de kitapları ile dünyanın en büyük markalarından birisi haline gelen Yüzüklerin Efendisi'nin Amazon tarafından hazırlanan dizisinin ikinci sezonu için bir değişikliğe gidiliyor. 

İkinci Sezon Çekimleri Birleşik Krallık'ta

Geçtiğimiz saatlerde Amazon'un yaptığı duyuruya göre Yüzüklerin Efendisi dizisinin ikinci sezon çekimleri için ekip Yeni Zelanda'dan Birleşik Krallık'a taşınıyor. İlk sezon aynı filmler gibi Yeni Zelanda'da çekilmişti ancak ikinci sezon Yeni Zelanda'da artan Covid-19 vakaları ve oranın sert kurallarından dolayı Birleşik Krallık'ta çekilecek. Bu farklı ülkede yapılan çekimlerin farkını tahmin ediyoruz ki biz çok fark etmeyeceğiz.

Yüzüklerin Efendisi'nin ilk sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda bitmiş ve öncesinde de ilk sezon yayın tarihi açıklanmıştı. Yüzüklerin Efendisi dizisi, 2 Eylül 2022'de Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak. Yüzüklerin Efendisi dizisi Orta Dünya'nın İkinci Çağ'ını anlatacak. İkinci Çağ ise birçok önemli olayın gerçekleştiği 3441 yıllık bir dönemi kapsıyor. Dizinin başındaki isimler J.D Payne ve Patrick McKay. Dizi için paylaşılan ilk görseli ve oyuncuların görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim