Anlık Bildirim

Disney Plus'tan Türkiye sinyali: CEO Bob Chapek açıkladı

Disney CEO'su Bob Chapek, Disney+'ın Doğu Avrupa ve Orta Doğu çıkış tarihini açıkladı. Disney+ çok büyük bir ihtimalle 2022'nin yazında Türkiye'ye geliyor.

Disney Plus'ın Türkiye çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Türkiye'de büyük bir heyecanla beklenen Disney+ yayın servisinden bugün güzel bir haber geldi. Yatırımcılar toplantısında konuşan Disney CEO'su Bob Chapek, servisin Doğu Avrupa ve Orta Doğu'nun bazı ülkelerinde 2022'de resmen hizmete sunulacağını duyurdu. Türkiye de Chapek'in bahsettiği ülkeler arasında yer alıyor.

2022'nin yazında geliyor

Disney+'ın aslında 2021'nin ikinci yarısında Doğu Avrupa'da yayınlanması hedefleniyordu. Bob Chapek, aynı anda daha fazla ülkeye açılabilmek için bu hedeflerinde değişiklik yaptıklarını belirtti. Doğu Avrupa ile birlikte Orta Doğu ve Afrika'dan bazı ülkeleri de kapsayan yeni çıkış hedefi 2022'nin yazı olarak belirlenmiş durumda.

Chapek'in yeni ifadeleri Türkiye için güzel bir haber olarak değerlendirilebilir. Daha önce açıklanan Doğu Avrupa planları Türkiye açısından biraz belirsizdi. Disney, Türkiye'yi Doğu Avrupa olarak mı değerlendiriyor hala bilmiyoruz. Bu anlamda yeni açıklanan Doğu Avrupa ve bazı Orta Doğu ülkeleri hedefi bizim için çok daha kesin bir ifade olarak değerlendirilebilir.

Bob Chapek'in açıkladığı rakamlara göre Disney Plus'ın dünya genelindeki abone sayısı 3 Temmuz 2021 itibarıyla 116 milyona çıkarmış durumda. Dijital yayın platformlarının yükselen yıldızı olan Disney Plus iki yıldan kısa bir sürede Netflix'in en büyük rakibi haline gelmeyi başardı. Türkiye'ye de merakla beklenen servis çok büyük bir ihtimalle 2022'nin yaz aylarında bizlerle buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20884 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
disneyplus, disney plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim