Anlık Bildirim

Popüler yönetmen Zack Snyder'ın bilim kurgu türündeki yeni Netflix filmi belli oldu: Rebel Moon

Justice League, Batman v Superman ve Army of the Dead gibi filmlerin yönetmen olan Zack Snyder'ın bilim kurgu türündeki yeni Rebel Moon, NEtflix'te yayınlanacak.

Zack Snyder'ın Rebel Moon filmi Netflix'te yayınlanacak

Son dönemlerde özellikle Justice League'in Syder Cut versiyonu ile gündem olan ve ardından Netflix'te yayınlanan Army of the Dead'in de yönetmenliğini yapan Zack Snyder'ın yeni filmi belli oldu.

Rebel Moon, Netflix'te Yayınlanacak

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Zack Snyder'ın yeni projesi Rebel Moon olacak. Rebel Moon, bilim kurgu macera türünde bir film olacak ve Netflix'te yayınlanacak. Film, Balisarius isimli bir tiran tarafından yönetilen galaksinin ucundaki barışçıl bir koloninin yaşayanlarını konu alacak. Koloni, işgalci güçlere karşı ayakta durabilmek adına komşu gezegenlerden yardım istemek için gönderilen genç bir kadına odaklanacak.

Snyder'ın yaptığı açıklamaya göre kendisi bu film için usta yönetmen Akira Kurosawa'nın filmlerinden ve Star Wars yapımlarından ilham almış. Bu yeni filmin de aynı Army of the Dead gibi kendine ait bir evreni olması ve bu evrende yeni yapımlar görmemiz bekleniyor. 

Rebel Moon'un yönetmenliğini Snyder üstleniyor. Army of the Dead ortak senaristi Shay Hatten ve Kurt Johnstad de senarist ekibinde. Filmin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ile ilgili detaylar henüz belli değil. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim