Anlık Bildirim

Zack Snyder's Justice League'den merakla beklenen yeni fragman paylaşıldı

Geçtiğimiz hafta duyurulan ve duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen Zack Snyder's Justice League'in yeni fragmanı paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Zack Snyder's Justice League'den merakla beklenen yeni fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere 2017 yılında Justice League isimli DC'nin aynı isimli ekibinden ve çizgi roman serisinden uyarlanan bir film yayınlandı. Film ne yazık ki yönetmen değişikliğinden dolayı beklenileni veremedi. Yıllar sonra filmin asıl yönetmeni kendi versiyonunu yayınlayacağını duyurdu. Filmin ikinci fragmanı da geçtiğimiz dakikalarda paylaşıldı. 

Fragmanın bugün paylaşılacağı geçtiğimiz hafta zaten açıklanmıştı. Açıklamadan bu yana da fragmandan küçük kesitler paylaşıldı. Daha önce paylaşılan küçük kesitlerin tamamı fragmanda bulunuyor. Paylaşılan yeni fragmanın da genel olarak orijinal filmde olmayan sahnelerden oluştuğunu söylemek gerek.

Zack Snyder's Justice League'de orijinal filmden olmayan yaklaşık 2.5 saatlik görüntü ve orijinal filmde bulunmayan karakterler bulunacak. Filmin daha karanlık bir tarafı olacağı biliniyor ve son açıklamaya göre filmde yersiz şakalar da olmayacak. Sanıyoruz ki Zack Snyder, yersiz şaka derken Batman'in yaptığı anlamsız şakalardan bahsediyor.

Bahsi geçen fragmanı aşağdıan izleyebilirsiniz. Zack Snyder's Justice League, 18 Mart'ta HBO Max üzerinden 4 saatlik bir film olarak yayınlanacak. HBO Max olmayan ülkelerde sinemalarda yayınlanacak mı ya da yerel başka bir video akış servisine hakları satılacak mı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18619 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Zack Snyder's Justice League, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim