Anlık Bildirim

Zoom'a iki yeni özellik eklendi: Zoom Apps ve Zoom Event

Online toplantı uygulaması Zoom yeni özelliklere kavuştu. Genel kullanıma sunulan Zoom Event ve Zoom Apps uygulamalarının detayları haberimizde.

Zoom Apps ve Zoom Event nedir? Tam Boyutta Gör

Pandemi döneminin parlayan yıldızlarından Zoom’a yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Zoom kalabalık toplantılar için Zoom Event ve Zoom deneyimi artırmaya yardımcı uygulamalar sunan Zoom Apps özelliklerini genel kullanıma sunduğunu duyurdu.

Zoom’da üçüncü taraf entegrasyonu için Zoom App Marketplace isminde bir platform bulunuyordu. Zoom Apps ile ise Zoom’u kullanırken bir yandan deneyiminizi artırmaya yönelik diğer uygulamaları kullanabiliyorsunuz. Örneğin not alma, beyaz tahta, oyun gibi çeşitli türlerde 50’ye yakın uygulama yer alıyor. Zoom, uygulama sayısının yakında artacağını açıkladı.

Zoom Apps’in öne çıkan uygulamaları:

  • Asana: Asana ile iş süreçlerinin net bir şekilde ilerleyişini sağlamak için toplantı öncesinde farklı aksiyonlar planlayabilir ve sonraki adımları oluşturma becerisiyle amaca yönelik toplantılara ev sahipliği yapabilirsiniz. Ayrıca Zoom toplantınızdan ayrılmadan görevler oluşturabilir, düzenleyebilir ve atayabilirsiniz.

Zoom Apps ve Zoom Event nedir? Tam Boyutta Gör

  • Dot Collector: Dot Collector, toplantıdaki herkesin gerçek zamanlı geri bildirim ve anket yoluyla kendi fikrini paylaşmasına olanak tanır. Geri bildirimler, sistematik olarak toplanır, paylaşılır ve korunur, böylece değerlendirmeler anlık veya zaman içinde yapılabilir. Dot Collector, iş arkadaşları arasında daha kapsayıcı iş birliğini, şeffaflığı ve anlamlı ilişkileri teşvik ederken, bireyleri tam potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olan içgörülerle güçlendirir.

  • Dropbox Spaces: Dropbox Spaces uygulamasıyla toplantılarınızdan daha fazlasını elde etmeniz mümkün. Paylaşılan tek bir çalışma alanında gerçek zamanlı olarak iş birliği yaparak Zoom toplantıları öncesinde ve sonrasında olduğu gibi, toplantı esnasında da herkesi aynı sayfada tutabilirsiniz.
  • Heads Up!: Ellen DeGeneres’in eğlenceli ve komik bir oyunu olan Heads Up! işte ya da arkadaşlarınızla oynamak için mükemmel bir parti oyunudur. Toplantıların başlamasını beklerken iş arkadaşlarınızla vakit geçirmenin eğlenceli bir yolunu sunan uygulama, Ellen Digital ve Playco tarafından Zoom için geliştirildi.

Zoom Apps ve Zoom Event nedir? Tam Boyutta Gör

  • SurveyMonkey Enterprise by Momentive: Doğrudan Zoom toplantı deneyiminde mevcut olan anketlerle ve anketlerden topladığınız anlık geri bildirimlerle daha ilgi çekici ve kapsayıcı toplantılar yapabilirsiniz. Müşterilerden, çalışanlardan, hastalardan ve tüm toplantı katılımcılarından optimum paydaş içgörülerini yakalayabilirsiniz. Çalışan bağlılığını artırmak, müşteri veya hasta deneyimini iyileştirmek ve uzaktan toplantıları daha verimli hale getirmek SurveyMonkey Enterprise by Momentive ile mümkün.
  • Wellness That Works by WW: Uygulama, evden çalışan ve gün boyunca bir sanal toplantıdan diğerine koşanların arada ayağa kalkıp esnemesi için bildirimler gönderir. Kilo verme ve sağlıklı yaşamda lider olan WW tarafından geliştirilen uygulama, kullanıcıların evden çalışırken sağlıklı alışkanlıklar oluşturmasına ve sürdürmesine yardımcı oluyor. Wellness That Works, kullanıcıların daha fazla hareket etmesini, daha iyi beslenmesini ve hayata bakışlarını değiştirmesini sağlıyor.

Diğer Zoom Apps uygulamaları için şu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz: https://zoom.us/docs/en-us/zoom-apps.html

Zoom Event nedir?

Zoom Apps ve Zoom Event nedir? Tam Boyutta Gör

Online yüz yüze görüşme özelliğiyle öne çıkan Zoom, kalabalık toplantılarda Microsoft Teams kadar işlevsel özellikler sunamıyor. Daha çok küçük grupların görüşmelerine göre tasarlanmış. Zoom bu eksiği gidermek için Zoom Event isminde yeni özelliğini kullanıma açtı. Zoom Events ile kalabalık online lansmanlar, müşteri buluşmaları, seminerler, büyük işletmelerin zirveleri, ticari fuarlar gibi çok katılımcılı etkinlikler hedefleniyor. Uygulamanın tasarımı ve sahip olduğu özellikler tamamen bu kullanım senaryolarına göre hazırlandı. Zoom Events ayrıca kayıt, katılım ve bilet satışları hakkında etkinliğe özel raporlama oluşturma imkanı veriyor.

Zoom Apps ve Zoom Event nedir? Tam Boyutta Gör

ZoomEvents çatısı altında OnZoom isminde bir çözüm geliştirildi. OnZoom küçük işletmelerin online Zoom görüşmeleriyle para kazanmasını sağlayacak. Örneğin fitness ve yemek kursu, tiyatro sunumu gibi etkinlikler oluşturup bunlardan para kazanmak mümkün hale gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim