Anlık Bildirim

Zoom, duyurdu: Apple Vision Pro ile toplantılar böyle olacak

Zoom, visionOS uygulamasını duyurdu. Apple Vision Pro için tasarlanan Zoom toplantı uygulaması, dijital avatarlar, 3D dosyalar ve fazlasını getiriyor.           
zoom apple vision pro uygulaması Tam Boyutta Gör
Zoom, Apple’ın karma gerçeklik başlığı için uygulamanın hazır olduğunu duyurdu. Vision Pro için Zoom uygulaması, kullanıcıların aramalar sırasında dijital avatarlarını kullanmalarını sağlayacak persona desteği, 3D obje paylaşımı, sohbet özelliği Team Chat ve fazlasını sunacak.

Dijital avatar, 3D obje paylaşımı ve fazlası

zoom visionos uygulaması Tam Boyutta Gör
Apple’ın persona özelliği, kullanıcının yüz taramasını alıp Vision Pro’da kendilerinin uzamsal bir temsiline sahip olmalarını sağlıyor. Zoom uygulaması persona desteğiyle toplantıya katılan kişilerin birbirlerinin yüz ve el hareketlerini görmelerini sağlayacak. Uygulama ayrıca AR teknolojisini kullanacak; böylece, görüntülü aramalar kayan bir pencere olarak çıkarak kullanıcının fiziksel alanına uyum sağlayacak. Zoom’un açıklamasına göre, kullanıcılar ek fiziksel ekipman veya kuruluma ihtiyaç duymadan kişileriyle aynı odadaymış gibi hissedecek. Kullanıcılar, beş kişiyi sabitleyebilecek.

VisionOS uygulamalarının üç boyutlu arayüzü sayesinde, kullanıcılar, Zoom’da 3 boyutlu dosyaları paylaşabilecek ve ortamlarındaki nesneleri canlı olarak görebilecek. Ancak 3D obje paylaşımı uygulamaya sonradan eklenecek. Zoom’un Slack rakibi Team Chat te bu özellikle birlikte kullanıma sunulacak.

Apple Vision Pro, 3500 dolar başlangıç fiyatıyla 2 Şubat’ta satışa çıkacak. Amazon Prime, Disney+, Max, Discovery+, Paramount+, Pluto TV, Tabi dahil Vision Pro’ya özel yaklaşık 200 uygulama bulunuyor. İlginç olarak Netflix, Spotify, YouTube, başlığın çok fazla kullanıcısı olmayacağını düşünerek visionOS uygulaması yayınlamadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim