Anlık Bildirim

20 GB RAM'li ilk akıllı telefon geliyor: ZTE açıkladı

Asus ROG Phone 5 Ultimate modeli ile akıllı telefonlardaki RAM çıtası 18 GB'a yükselmişti. Görünüşe bakılırsa ZTE yakında bu rekoru egale edecek bir akıllı telefon çıkaracak.

ZTE'den 20 GB RAM'li akıllı telefon geliyor Tam Boyutta Gör

ZTE markası 20 GB RAM ile donatılmış bir akıllı telefon geliştiriyor. Bu bilgi şirketin üst düzey yöneticilerinden biri olan Lu Qianhao tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. ZTE temsilcisi söz konusu cihazla ilgili başka hiçbir detay açıklamadı.

Şu an için akıllı telefonun "saf" 20 GB RAM'e mi sahip olacağı yoksa sanal bellek genişletme teknolojisinden mi bahsedildiği belli değil. Söz konusu işlev bildiğiniz üzere depolama biriminin bir kısmının RAM olarak kullanılmasını sağlıyor.

ZTE'den 20 GB RAM'li akıllı telefon geliyor Tam Boyutta Gör

Çıta 18 GB RAM'e kadar yükseldi

Örneğin, Oppo Reno 6 Pro modeli 7 GB’a kadar RAM genişletmeyi destekliyor. Bu sayede kullanıcılar akıllı telefonun RAM'ini 12 GB'tan 19 GB'a yükseltebiliyorlar. Yine aynı şekilde Redmi Note 10 Pro 5G, sanal bellek genişletme özelliğine sahip ilk Xiaomi telefonlarından biri konumunda.

Asus ROG Phone 5 Ultimate, 18 GB RAM'li dünyanın ilk akıllı telefonu olarak piyasada boy gösteriyor. Ancak sektördeki ilerlemenin baş döndürücü seviyede olduğunu düşünürsek, yakında 20 GB RAM ve daha fazlasına sahip akıllı telefonları piyasada görmemiz pek de sürpriz olmayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15106 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zte, 20 GB RAM ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim