
Detaylar belirsiz
108 MP’lik sensörün çektiği fotoğrafların maksimum çözünürlüğü 12032 x 9024 piksel oluyor. Bunun dışında sensörün detayları belirsiz. Şimdilik firmanın hedefi 64 MP’lik Samsung sensörler olacak gibi. Büyük ihtimalle Redmi Note 8 modelinde 64 MP sensörün kullanıldığını görebiliriz.
Samsung ISOCELL sensörlerin en büyük rakibi Sony cephesi oluyor. 48 MP arka kameralı amiral gemisi modeller, genelde Sony IMX586 sensörüyle sunuldu. Tahmin edebileceğiniz gibi Sony, megapiksel yarışında Samsung’u yalnız bırakmayacaktır.
Ayrıca Bkz. "Türkiye’de internete en hızlı Huawei cihazları giriyor"OnePlus, Honor, Xiaomi başta olmak üzere birçok akıllı telefon üreticisi, yüksek çözünürlüklü kameralara ilgi duyuyor. Xiaomi’nin tüm bu firmalardan önce davranarak, 108 MP’lik Samsung sensörünü kullanacak olması oldukça önemli.
https://twitter.com/Iceuniverse3/status/1158998998520389633/photo/1 Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:



1.0tce 115hp + lpg + cvt otomatik + 4x4 olursa türkiyede de iyi bir fiyatlandırmayla çıkarsa peynir ekmek gibi satar.
Beş yıl gibi uzun bir süre içerisinde yeni bir petrollü araba çıkarmaları saçma bence. Bunu duster diye çıksrmamasının diğer sebebi de satışların düşüklüğü olabilir
Yazılımda ilerlemeleri lazım, saf hardware ile olmuyor.
Şu zoom olayını da yapsalar. Özel kameralar gibi çok uzak yerleri zoom yapabilsek süper olur
İşlemci tarafında "4 çekirdek yeterli" diyenlerden çok çekmiştik, özellikle benim gibi render işi uğraşanlar bunu anlarlar. AMD geldikten sonra HEDT seviyesi sistemlere ulaşabilir olduk daha az para ile.
Kamera tarafında megapiksel konusunda böyle sıkıntı olmaması en baştan beri oldukça sevindirici.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
9620 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
sensör, samsung ve