Anlık Bildirim

1Password, iOS 17 için güncellendi: Beklenen özellik geldi

Popüler şifre yöneticisi uygulaması 1Password, iOS 17 güncellemesini aldı. Passkey işleviyle iPhone kullanıcıları artık uygulama ve sitelere şifresiz ve daha güvenli giriş yapabilecek.
1password ios 17 passkey Tam Boyutta Gör
1Password, iOS uygulaması için passkey (geçiş anahtarı) desteğini getirdi. Güncelleme, iOS 17’nin yayınlanmasından birkaç gün sonra geldi.

Passkey (Geçiş anahtarı) özelliği geldi

Apple, iOS 16 ile kullanıcıların Safari ve iCloud Anahtar Zinciri’ni kullanarak geçiş anahtarları oluşturup kaydetmesine izin verdi. iOS 17 ile bu işlev üçüncü parti uygulamalara genişletildi. Bilinen şifre yönetim uygulaması 1Password, iOS uygulaması için passkey desteğini ilk getirenlerden biri oldu.

1PassWord’ün yeni işlevi kullanıcılara uygulamalar ve tarayıcı uzantılarında geçiş anahtarlarını kullanma ve yönetme, geçiş anahtarını güvenli şekilde paylaşma, Watchtower aracılığıyla şifre anahtarı uyarısı alma ve fazlasını getiriyor. 1PassWord, yakında kullanıcıların yalnızca geçiş anahtarını kullanarak şifre kasasının kilidini açmasına olanak tanıyacak.

Passkey nedir?

Passkey, FIDO Alliance tarafından Apple, Google, Microsoft ve diğer büyük şirketlerle birlikte geliştirdiği bir teknoloji. Geçiş anahtarları, geleneksel şifre yerine yüz tanıma, parmak izi okuma gibi güvenli yöntemleri kullanarak kullanıcının şifresiz giriş yapmasına olanak tanıyor. 1Password baş ürün sorumlusu Steve Von, geçiş anahtarını güvenlik ve rahatlığı dengeleyen parolasız kimlik doğrulamanın en iyi biçimi olarak tanımlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim