Anlık Bildirim

2018 iPhone modellerinin kutusundan 3.5 mm kulaklık jakı adaptörü çıkmayabilir

Bu yıl piyasaya sürülecek iPhone'ların, Lightning - 3.5 mm kulaklık jakı adaptörü ile gelmeme ihtimali var. Kablolu kulaklık kullanmak isteyenlerin adaptörü ayrıca satın alması gerekebilir.
Apple'ın Eylül ayında üç yeni iPhone çıkaracağına yönelik söylentiler var. Şimdi ise 2018 iPhone modellerinin Lightning - 3.5 mm kulaklık jakı adaptörü ile gelmeyeceği öne sürüldü. Bildiğiniz gibi kulaklık jakına sahip aygıtları Lightning portu üzerinden iPhone'lara bağlamanızı sağlayan bu adaptör şu anda iPhone kutusundan çıkan aksesuarların arasında yer alıyor.
Barclays analisti Blayne Curtis ve ortakları Apple'ın bu yıldan itibaren yeni iPhone'larla birlikte adaptör göndermeyeceğini düşündüğünü söyledi. Bilgi doğruysa, standart kablolu kulaklık kullanmak isteyenlerin adaptörü ayrı olarak satın almaları gerekecek.

Adaptör şu anda 39 TL'ye satılıyor

Apple'ın kulaklık girişini iPhone 7 ile birlikte kaldırması büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti. Şirket bu adaptörü iPhone kutusuna dahil ederek geçişi kolaylaştırdı. Ayrıca adaptör şu anda 39 TL karşılığında satılıyor.
Kablosuz kulaklıkların popüler hale gelmesi ve AirPods'un başarılı bir grafik çizmesi nedeniyle Apple'ın bu adaptörü yeni iPhone'larla birlikte göndermeyeceği tahmin ediliyor. Her halükarda tüm kararlarıyla tartışma yaratan şirketin bu konuda da ciddi eleştirilere maruz kalacağını daha şimdiden söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6630 kez okundu.
38 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim