Anlık Bildirim

2018 yılının sevilen filmlerinden A Quiet Place'in üçüncü filmi duyuruldu

Bilim kurgu gerilim türündeki A Quiet Place ya da Sessiz Bir Yer serisinin üçüncü filmi duyuruldu. Ayrıca filmin çıkış yılı da açıklandı.

2018 yılının sevilen filmlerinden A Quiet Place'in üçüncü filmi duyuruldu Tam Boyutta Gör

İlk filmi 2018 yılında yayınlanan ve gayet güzel yorumlar alan A Quiet Place ya da Sessiz Bir Yer serisinin üçüncü filmi duyuruldu ve yayın tarihi açıklandı. Ancak ne yazık ki filmde dair çok da fazla detay açıklanmadı.

Deadline'ın haberine göre daha önce Take Shelter, Midnight Special ve Mud gibi filmlerin senaristi Jeff Nichols, A Quite Place 3 filminin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenecek. Filmin vizyon tarihi net olarak açıklanmadı ancak 2022 yılında yayınlanacağı açıklandı. Ayrıca ne yazık ki filmin hikayesi ile ilgili bir detay da açıklanmadı fakat söylenene göre ilk filmin yönetmeni ve başrolü olan John Krasinski'nin enteresan bir fikrinden yola çıkarak hikaye yazılacakmış.

2018 yılında başlayan serinin ikinci filmi de aslında bu yıl 19 Mart'ta vizyona girecekti ancak salgın sebebiyle ne yazık ki film birkaç kez ertelendi. İkinci filmin şu anda vizyon tarihi 23 Nisan 2021. İkinci filmin de yönetmenliğini John Krasinski üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Emily Blunt, Millicent Simmonds, Cillian Murphy, John Krasinski Noah Jupe ve Djimon Hounsou gibi isimler bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7689 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Quiet Place 3, Quiet Place ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim