Anlık Bildirim

İndirimlerin ve yeni oyun duyurularının olacağı Epic Games etkinliği duyuruldu! 11 Şubat'ta başlıyor

PC oyunculuğunun önemli platformlarından biri haline gelen ve Steam'in en büyük rakibi konumundaki Epic Games'ten güzel bir haber paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İndirimlerin ve yeni oyun duyurularının olacağı Epic Games etkinliği duyuruldu! 11 Şubat'ta başlıyor Tam Boyutta Gör

Verdiği ücretsiz oyunlar ile oyuncuların sevgisini kazanan Epic Games, yeni bir etkinlik duyurdu. Oyunlar duyurulacak, indirimler olacak ve yeni oynanış görüntüleri göreceğiz.

Geçtiğimiz saatlerde Epic Games, İlkbahar Vitrini ve İndirimi etkinliğini duyurdu. 11 Şubat'ta Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak olan etkinlikte yeni oyunlar duyurulacak, oynanış görüntüleri paylaşılacak ve geliştiricilerin sunduğu ayrıntılı incelemeler bulunacak. Etkinlik Epic Games'in Twitch hesabı üzerinden izlenebilecek.  Epic Games'in Twitch hesabına buradan ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca yine 11 Şubat'ta Türkiye saati ile 19:00'da Epic Games'in vitrin indirimleri başlayacak. İndirimler de 11 Şubat TSİ 19.00'da başlayacak ve 25 Şubat TSİ 19.00'a kadar devam edecek. İndirime girecek olan bazı oyunları aşağıda bulabilirsiniz. İndirime girecek tüm oyunlara da buradan ulaşabilirsiniz. 

  • STAR WARS: Squadrons - %40 İndirim
  • SnowRunner - %40'a Varan İndirim
  • Cyberpunk 2077 - %10 İndirim
  • Assassin's Creed Valhalla - %20'ye Varan İndirim
  • Hades - %20 İndirim

Son oalrak STAR WARS™ Battlefront II sahipleri, indirimler başladığında diğer Star Wars oyunlarında ekstra indirim kazanacak. İndirim ödeme aşamasına gelince uygulanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim