Anlık Bildirim

Anket: 2021'in görselliğiyle etkileyen ve Nvidia DLSS'i en iyi kullanan oyunu?

2021 yılında görselliğiyle etkileyen ve bu görselliği Nvidia DLSS ile performans kaybı olmadan sunan 9 oyunu sizler için listeledik. Peki sizin seçiminiz hangisi?

2021'de çıkış yapan ve Nvidia DLSS'i en iyi kullanan oyunları Tam Boyutta Gör

2021 yılı oyun anlamında ne yazık ki ertelemeler sebebiyle biraz zayıf geçti. Ancak yine de birbirinden güzel oyunları deneyimleme fırsatı bulduk. Özellikle oyun teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte grafik anlamında bizleri bir hayli etkileyen oyunları da deneyimleme fırsatı bulduk. Görsel kalitenin artmasıyla birlikte ister istemez performansla ilgili sorun yaşayan oyuncular oldu ancak bu noktada da Nvidia'nın yeni teknoloji DLSS yardımımıza yetişti.

Nvidia DLSS Nedir?

Yılın görsellik ve DLSS anlamında en iyisini seçmeniz için anketimize geçmeden önce aslında Nvidia DLSS'in ne olduğunu kısa bir şekilde özetlemek daha iyi olur. Nvidia DLSS'i basit bir şekilde şöyle anlatabiliriz: Nvidia DLSS, yapay zeka yardımıyla düşük çözünürlüklü görüntünün daha yüksek çözünürlükteki versiyonunu oluşturuyor ve bu sayede siz daha yüksek çözünürlükte görsellik ile oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Bu esnada da görüntünün orijinali düşük çözünürlüklü olduğu için daha yüksek performans alabiliyorsunuz. Kısaca oyunu hem yüksek çözünürlük ayarlarında oynuyor hem de yüksek FPS değerleri alıyorsunuz.

Aşağıdaki anketimizde de DLSS'i kullanan ve en iyi grafik deneyimini sunan oyunları sizler için derledik ve sizlere sormak istedik. Sizce bu yıl Nvidia DLSS kullanan ve en iyi grafik deneyimini sunan oyun hangisi?

Sizce bu 9 oyundan en iyi grafik deneyimini sunan oyun hangisi? Oy Ver 343 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim