Anlık Bildirim

2021 Toyota C-HR, yeni GR Sport donanımıyla daha dinamik bir görünüme kavuşuyor

Toyota, başarılı modeli Corolla'nın ardından C-HR'ın da GR Sport donanımını tanıttı. Performans odaklı GR modellerinden esinlenerek üretilen C-HR GR Sport, Ocak 2021'den itibaren Avrupa'da satılacak.

2021 Toyota C-HR, yeni GR Sport donanımıyla daha dinamik bir görünüme kavuşuyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl makyaj operasyonundan geçirilen Toyota C-HR, daha dinamik bir görünüm sunan GR Sport versiyonuna kavuştu. Toyota C-HR GR Sport, 2021'in Ocak ayında Avrupa'da satışa sunulacak.

İç ve dış tasarımında kendine has detaylarla göz dolduran C-HR GR Sport, elden geçirilen direksiyon ve süspansiyon sistemiyle de sürüş dinamikleri konusunda gözle görülür bir iyileşme vadediyor. Siyah detaylarla bezenen C-HR GR Sport'un önünde koyu krom panjur ve daha agresif tasarlanmış bir ön lip dikkat çekiyor.

Toyota C-HR GR Sport'ta modele özel tasarlanan 19 inç çaplı jantlar ve 225/45 Continental Premium Contact 6 lastikler yolla teması sağlıyor. Dokuz farklı gövde rengiyle tercih edilebilen C-HR GR Sport'un siyah renkli tavanı, sütunları, spoyleri ve yan ayna kapakları gövde rengiyle güzel bir zıtlık oluşturuyor.

2021 Toyota C-HR, yeni GR Sport donanımıyla daha dinamik bir görünüme kavuşuyor Tam Boyutta Gör

Toyota C-HR GR Sport'un iç mekanında baktığımızda da modele özel kapı eşiği koruyucular, GR logoları, deri veya kumaş ile kombinlenebilen Alcantara koltuk döşemeleri (her iki seçenekte de gri ve kırmızı dikişler mevcut), deri kaplı direksiyon simidi ve vites kolu, GR'a özel başlangıç animasyonuna sahip TFT ekran görmekteyiz.

C-HR GR Sport'un standart donanımları arasında JBL premium ses sistemi, elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı ön koltuklar, otomatik katlanır yan aynalar, karartılmış arka camlar, akıllı giriş ve LED uzun farlar gibi özellikler yer alıyor. Güvenlik tarafında ise kavşak dönüş yardımı ve yaya algılama özellikleriyle birlikte çalışan acil durum direksiyon yardımcısı, şerit takip yardımcısı, adaptif hız sabitleme sistemi gibi özelliklerin yer aldığı Toyota Safety Sense paketi bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8247 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, toyota c-hr gr sport ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim