Anlık Bildirim

Makyajlı BMW 3 Serisi tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

BMW, 3 Serisi Sedan ve Touring modellerini makyajladı. İç ve dış tasarımı yenilenen modellerin teknolojik özellikleri de güncellendi. Motor seçenekleri değişmeyen 2022 BMW 3 Serisi'nin özellikleri:

2022 BMW 3 Serisi tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Makyajlı 2022 BMW 3 Serisi, kısa süre önce paylaşılan ipucu görselinin ardından bugün resmi olarak tanıtıldı. Markanın en önemli modellerinden biri olan 3 Serisi'nin iç ve dış tasarımında güncellemeler yapıldı. Ayrıca yeni renk seçenekleri ve jant tasarımları eklendi.

Yeni 3 Serisi, özellikleriyle neler sunuyor?

Yenilenen BMW 3 Serisi'nin ön bölümündeki en önemli değişimlerden biri LED farlar. İncelen ve şekli değişen aydınlatmalar daha önce Çin'de tanıtılan elektrikli i3 eDrive35L'yi anımsatıyor. Bunun yanı sıra entegre full LED ünitelerin oluşturduğu yeni grafik de dikkat çekiyor. Ön tamponda merkez hava girişi biraz daha yüksek görünüyor. Kenarlarda ise bumerangı andıran süslemelere sahip dikey hava girişleri mevcut.

3 Serisi'nin arka kısmında da ufak dokunuşlar yapılmış. LED stopların şekli aynı fakat biraz daha inceltilmiş şekilde karşımıza çıkıyor. Arka difüzörün parlak siyah rengi tampon kenarlarına kadar devam ediyor ve burada dikey reflektörlerle buluşuyor. Bunun dışında yeni dış renk seçenekleri ve alaşım jant tasarımları da listede. 330i ve 330e modellerinde sunulan M Sport paketi de panjurda krom detaylar, M Sport'a özel arka tasarım, değişken spor direksiyon ve 19 inç jantlar içerecek şekilde yenilenmiş.

2022 BMW 3 Serisi tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Makyajlı BMW 3 Serisi'nin iç mekanında şirketin yeni Curved Display adı verilen panelini görmekteyiz. 12.3 inç dijital gösterge ekranı ve 14.9 inç merkez ekrandan oluşan panel, şirketin yeni iDrive 8 işletim sisteminden güç alıyor. Yeni sistem, 3 Serisi'ne, kablosuz akıllı telefon yansıtma, 5G bağlantı, gelişmiş gerçek zamanlı harita, önemli fonksiyonlar için sesli kontrol ve kablosuz yazılım güncellemesi gibi gelişmiş fonksiyonellik kazandırıyor.

Kabindeki ufak dokunuşlara merkezdeki havalandırma menfezlerinin inceltilmesi, vites topuzunun yerini küçük bir anahtara bırakması ve orta konsolda daha fazla dokunmaya duyarlı tuşa yer verilmesi gibi detaylar da dahil. Ayrıca direksiyon simidinin arkasındaki vites kulakçıkları artık tüm versiyonlarda standart.

Makyajlı 2022 BMW 3 Serisi'nin kaputu altında mekanik olarak bir değişim yok. 150 ile 374 beygir arasında güç sunan benzinli, PHEV yani şarj edilebilir hibrit ve dizel (48V hafif hibrit destekli) motorlar varlığını koruyor. Tüm versiyonlar 8 ileri Steptronic şanzımanla kombine edilirken, giriş seviyesi hariç tüm versiyonlarda xDrive dört tekerlekten çekiş özelliği de sunuluyor.

Yeni BMW 3 Serisi'nin Almanya'daki başlangıç fiyatı sedan için 43.900 euro, Touring için 45.000 euro olarak açıklandı. Makyajsız kasa şu anda ülkemizde BMW 320i Sedan formunda 1.199.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26402 kez okundu.
46 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
BMW, sedan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim