Anlık Bildirim

Yeni Volkswagen Amarok'un iç mekanından yeni bir görsel paylaşıldı

Yıl sonuna doğru resmi olarak tanıtılması planlanan yeni 2023 Volkswagen Amarok'a ilişkin paylaşımlar devam ediyor. Ranger temelli model bu kez de büyük multimedya ekranıyla karşımızda.

2023 Volkswagen Amarok'un iç mekanından yeni bir görsel geldi Tam Boyutta Gör

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni nesil Amarok ile ilgili ipucu paylaşımlarına devam ediyor. Bu kez 2023 Volkswagen Amarok'un iç mekanından bir görüntü paylaşan şirket, merkezdeki büyük multimedya ekranına dikkat çekiyor.

Aslına bakılırsa yeni Amarok'un iç mekanına ilişkin ilk ipucunu geçtiğimiz yılın sonunda görmüştük. Ancak bu kez konsola daha yakın bir bakış atıyoruz. Solda Volkswagen'in alışık olduğumuz üç kollu direksiyon simidi bizleri karşılıyor. Merkezde ise dikey olarak konsola gömülü dokunmatik multimedya ekranı görmek bizlere sürpriz olmuyor çünkü yeni Amarok'un Ford Ranger'ı temel aldığını biliyoruz ve bu modelde de böyle bir ekran mevcut.

2023 Volkswagen Amarok'taki multimedya ekranı donanım seviyesine göre 10 inç veya 12 inç olarak karşımıza çıkacak. Pickup'a premium araç hissi kazandıran ekran üzerinden navigasyondan araç ayarlarına ve klima kontrollerine kadar pek çok fonksiyon gerçekleştirilebilecek. Amarok'taki havalandırma menfezleri Ranger'a göre daha farklı ve köşeli bir tasarıma sahip. Ekranın altında ise uçaklardaki kontrolleri anımsatan fiziksel düğmelere yer verilmiş.

Görselde yer almasa da 2023 Volkswagen Amarok'un teknolojileri arasında dijital gösterge panelinin de bulunacağını biliyoruz. Bunun dışında IQ.Light Matrix LED teknolojisi, 30'dan fazla sürücü yardımcı sistemi, 10 yönlü elektrikli ayarlanabilir koltuklar ve premium ses sistemi de yeni nesil pickup'ta tercih edilebilen özelliklerden olacak.

Modelle aynı adı taşıyan Amarok'un yanı sıra Life, Style, PanAmericana ve Aventura olmak üzere 5 farklı donanım seviyesiyle sunulacak olan 2023 Volkswagen Amarok'ta 2.0 litre ve 3.0 litre olarak değişen benzinli ve dizel motorlar göreceğiz. Henüz belli değil ama daha sonraki aşamada tamamen elektrikli bir Amarok da değerlendiriliyor. Yeni nesil pickup'ın 3.5 tona kadar çekme kapasitesine ve 1.2 tona kadar yük taşıma kapasitesine sahip olacağı da bilinen detaylar arasında.

Yeni nesil Amarok bu yılın sonuna doğru tanıtılacak. Aşağıdaki galeride şimdiye kadar paylaşılan tüm ipucu görsellerini inceleyebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim