Anlık Bildirim

209 TL değerinde 5 farklı oyun Amazon Prime üyelerine ücretsiz oldu

Amazon Prime üyelerine beş farklı oyun daha ücretsiz oldu. Prime sahipleri şu anda aralarında The Escapists ve Move or Die'ın da olduğu 209 TL değerindeki oyunları kütüphanelerine ekleyebilir.

209 TL değerinde 5 farklı oyun Amazon Prime üyelerine ücretsiz oldu Tam Boyutta Gör

Ücretsiz oyun kampanyalarında bu hafta bir güzel haber de Amazon'dan geldi. Prime Gaming üyelerine şu anda toplamı 209 TL değerinde olan tam beş farklı oyun ücretsiz dağıtılıyor. Oyunlar önümüzdeki bir ay boyunca ücretsiz olacak ve şimdi kütüphanenize eklerseniz Prime üyeliğiniz sonlansa bile sizde kalacak.

Bu ayıın dikkat çeken yapıımları arasında Move or Die ve The Escapists yer alıyor. 50 TL değerindeki popüler hapisten kaçma simülasyonu The Escapists şu anda Prime Gaming üyelerine ücretsiz. Diğer taraftan 24 TL değerindeki yerel çok oyunculu parti oyunu Move or Die da bu ay Prime Gaming üyelerini bekliyor olacak. The Escapists ve Move or Die oyunları Steam'de 10 binin üzerinde incelemeden Çok Olumlu yorum ortalamalarına sahip.

Ayın diğer oyunları arasında ise dikkat çeken çok fazla bir yapım yer almıyor. Aces of the Luftwaffe - Squadron, Before I Forget ve Moving Out gibi bağımsız ve çok popüler olmayan oyunlar var. Bunlar haricinde ayrıca geçtiğimiz ay verilen ve şu anda hala indirilebilen The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, Escape Machine City: Airborne ve Optica oyunlarını da isterseniz kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Yeni Prime Gaming oyunlarını almak için bu sayfaya tıklayabilirsiniz. Sayfanın üst kısmında GTA 5, Apex Legends gibi oyunlar için dağıtılan oyun içi içerikleri (loot) var, aşağıda ise ücretsiz oyunlar görülüyor. Prime Gaming oyunlarını Amazon Launcher veya Prime Launcher ile kurabilirsiniz. Amazon Launcher için link burada

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25361 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
prime gaming, twitch prime oyunları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim