Anlık Bildirim

4 kameralı Huawei Nova 2S duyuruldu

Durup dinlenmeden akıllı telefon lansmanlarına devam eden Çinli dev Huawei’de şimdi sıra Nova 2S modelinde. Daha çok gençlere hitap eden model artık 18:9 ekranlı.

Yılın ilk 9 ayında akıllı telefon pazarında beklentilerin üzerinde satış yapan Huawei ara vermeden yeni model lansmanlarına devam ediyor. Huawei Honor 7X, Huawei Honor V10 gibi modellerin ardında sahne sırası Huawei Nova 2S modelinde.

Huawei Nova 2S özellikleri ve fiyatı

Beğenilen Nova serisinin yeni telefonu Nova 2S, Huawei’nin son telefonları gibi 18:9 görüntü oranını tercih ediyor. 6 inçlik ekranda 2160x1080 piksel çözünürlük sunulurken, ince ekran çerçeveleri ile daha kompakt bir yapı elde ediliyor.

8 adet Cortex-A53 çekirdekli Kirin 960 yonga setinin güç verdiği modele 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB arttırılabilir depolama kapasitesi eşlik ediyor. 3340mAh kapasiteli bataryaya hızlı şarj desteği sunulmuş.

Telefonda toplam 4 adet kamera yer alıyor. Arka tarafta 20MP çözünürlüğünde monokrom ve 16MP çözünürlüğünde RGB sensör yer alıyor. Ön tarafta ise 20MP ve 2MP çözünürlüğünde LED flaşlı kamera kombinasyonu bulunuyor. Böylece hem ön hem de arka kameralar ile en iyi performans elde edilebiliyor.

Kutudan Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile çıkan Huawei Nova 2S modelinin başlangıç fiyatı 400$ olarak belirlenmiş. Satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim