Anlık Bildirim

4K video çekimi Xperia Z1 modeline de geliyor

4K video çekimi Xperia Z1 modeline de geliyor

LG'nin G2 modeline çeşitli modlarla 4K video yeteneğinin kazandırılmasının ardından Xperia Z1 için de benzer bir durum ortaya çıktı. Snapdragon 800 yongasetinin buna destek vermesi en büyük avantaj olurken, özellikle 4K desteği ile piyasaya çıkan bir sonraki modelin ROM'ları da yol gösterici oluyor.

Xda geliştiricilerinin Xperia Z2'nin işletim sistemini port etmeyi başarması sonrasında pek çok özel uygulama da kullanıma sunuldu. Geliştiriciler bu özel uygulamaları ROM'dan ayrıştırarak Android 4.3 ve üzeri sürüme sahip Xperia cihazları için kullanılabilir hale getirdi.

Root erişiminin gerekli olduğu bu özellikler 4K video çekimi, ana ekran uygulaması, ajanda uygulaması, mesajlaşma uygulaması, not alma uygulaması, çizim uygulaması, sistem sesleri, 360 panorama, arka plan odaklanması şeklinde sıralanıyor. Özelliklerin an itibariyle kurulabileceği telefonlar ise Xperia Z1, Xperia Z, Z Ultra, ZR, V, SP, TX olarak belirlenmiş. 

Ancak 4K video çekim yeteneği sadece Xperia Z1 kullanıcılarına özel olacak. Zira diğer modellerde bunu destekleyen bir yongaseti yer almıyor. Ayrıca uygulamaların cihazlara vereceği zararlardan geliştiriciler sorumlu olmadığını belirtiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7302 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim