Anlık Bildirim

50 inçlik Xiaomi Mi TV 4C duyuruldu

Uygun fiyata yüksek performanslı televizyonları da ünlü olan Xiaomi kataloğunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak aileye 50 inçlik Xiaomi Mi TV 4C modeli katıldı.

Akıllı telefon pazarında olduğu kadar televizyon pazarında da beğenilen işlere imza atan Xiaomi, bu yıl önemli hamleler yapıyor. Mi Led TV modelinin ardından 55 inçlik Mi TV 4S modelini duyuran firma şimdi de 50 inçlik Mi TV 4C modelini tanıttı.

 Mi TV 4C özellikleri ve fiyatı

Xiaomi televizyonları bilindiği üzere orta seviye bir mobil cihaz donanımı ve üzerinde yapay zekâ destekli PatchWall adındaki kullanıcı arayüzü ile geliyor. 50 inçlik Mi TV 4C modeli de bu geleneği sürdürüyor.

Televizyonda 4 adet Cortex-A53 çekirdekli bir işlemci, Mali-450 grafik birimi, 2GB RAM ve 8GB dahili kapasite yer alıyor. PatchWall arayüzü ise kullanıcının alışkanlıklarını öğrenerek hedef odaklı önerilerde bulunuyor.

50 inçlik ekranda 4K çözünürlük sunan televizyon ayrıca HDR desteği ile en canlı renkleri vadediyor. 178 derece görüş açısına sahip televizyon 50Hz tazeleme hızı ve 9.5ms tepkime hızı sunuyor. Ayrıca doğrudan arka aydınlatma mevcut.

Dolby ses desteği barındıran model ayrıca analog DTMB tuner, 3 HDMI portu, 1 Ethernet portu, WiFi, Bluetooth gibi özelliklere sahip. Kumanda ise Bluetooth ile televizyona bağlanıyor. Televizyonun fiyatı 350$ olarak açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5302 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi tv 4c 50 inch ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim