Anlık Bildirim

5G destekli Samsung Galaxy S10, 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanı ile gelebilir

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S10'un tanıtılmasına birkaç ay kaldı. Çıkan haberler 5G destekli modelin 12 GB RAM'le geleceği yönünde.
Teknoloji devi Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S10'u 2019'un ilk aylarında tanıtmaya hazırlanıyor. Cihaz hakkında birçok sızıntı haber ve detaylar ortaya çıktı ancak yeni bir habere göre Galaxy S10'un 5G destekli modelinin yüksek konfigürasyonla geleceği yönünde.

2019'un başlarında tanıtılacak

Güvenilir haberleriyle bilinen uzak doğulu IT Home'un, şirket içinden aldığı bilgilere göre Samsung Galaxy S10'un 5G destekli en üst versiyonu 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanı ile kutudan çıkacak. 6.7 inçlik büyük bir ekranla gelmesi beklenen bu versiyonun SM-G75FC model numarasına sahip olduğu belirtiliyor.
Önceki raporlar Galaxy S10'un dört arka kamera ile donatılacağını ortaya koymuştu. Telefonun ön yüzünde ise selfie kamerası ile birlikte 3D algılama özelliğinin de olması bekleniyor. Ayrıca en üst model olarak adlandırılan bu cihazın seramik arka panele sahip olacağı da sızan bilger arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10081 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim