Teknoloji devi Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S10'u 2019'un ilk aylarında tanıtmaya hazırlanıyor. Cihaz hakkında birçok sızıntı haber ve detaylar ortaya çıktı ancak yeni bir habere göre Galaxy S10'un 5G destekli modelinin yüksek konfigürasyonla geleceği yönünde.
2019'un başlarında tanıtılacak
Güvenilir haberleriyle bilinen uzak doğulu IT Home'un, şirket içinden aldığı bilgilere göre Samsung Galaxy S10'un 5G destekli en üst versiyonu 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanı ile kutudan çıkacak. 6.7 inçlik büyük bir ekranla gelmesi beklenen bu versiyonun SM-G75FC model numarasına sahip olduğu belirtiliyor.
Önceki raporlar Galaxy S10'un dört arka kamera ile donatılacağını ortaya koymuştu. Telefonun ön yüzünde ise selfie kamerası ile birlikte 3D algılama özelliğinin de olması bekleniyor. Ayrıca en üst model olarak adlandırılan bu cihazın seramik arka panele sahip olacağı da sızan bilger arasında.https://www.ithome.com/0/396/890.htm Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Lansmanda maksimum kapasiteyi açıklayıp insanların yalandan alkışlamaları markanın algısını güçlendiren bir etmen değil. Önemli olan minimum depolama kapasitesini ne kadar arttırıp kullanıcıya sunduğun ve hangi fiyattan çıkardığındır. Firmalar aç gözlülük yapmaz da müşteriye yönelik bu hamleleri yaparsa biz kullanıcılar tarafından alkışlanabilir.