Anlık Bildirim

5G'ye geçen ilk ülke Güney Kore olacak

Küresel anlamda ilk beşinci nesil ağ hizmetine (5G) geçecek olan ülke Güney Kore olacak. Ülkedeki üç telekom şirketi Aralık ayında süper hızlı ağ himetini başlatacaklarını duyurdular.
Kore, beşinci nesil (5G) ağ hizmetlerini büyük mobil taşıyıcılar olarak başlatan ilk ülke olacak. SK Telecom, KT ve LG Uplus, Aralık ayında gece yarısı süper hızlı ağ hizmetini başlatacaklarını açıkladılar.

Verizon onay alamadı

Üç mobil operatör Seul ve diğer büyük şehirlerde 5G servisine başlayacak. Yeni nesil ağ hizmetleri henüz 5G ağlarını destekleyen hiçbir akıllı telefon olmadığı için kurumsal kullanımlara odaklanacak. Zira başta akıllı telefon üreticileri olmak üzere birçok şirket 5G uyumlu cihazlarını geliştirmeye devam ediyorlar.
ABD'li mobil operatör Verizon, Los Angeles, Houston, Sacramento ve Indianapolis gibi dört şehirde 5G hizmetlerini piyasaya sürdü, ancak Koreli mobil operatörler, yeni nesil ağ hizmetini ilk kez kullanacaklar. Çünkü Verizon'un 5G servisi için gerekli olan donanımları, endüstri standartları kuruluşu olan 3GPP tarafından belirlenen 5G servis standartlarına uymadığı için onaylanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6206 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
5g, kore ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim