Anlık Bildirim

6 GB Bellekli Vivo Xplay 5'in iPhone 6S ile karşılaştırması yayınlandı

Kısa bir süre önce sızıntıları ortaya çıkan Vivo Xplay 5 bu kez çok daha ilginç bir sızıntıyla gündeme geldi. Yeni yayınlanan videoda akıllı telefon iPhone 6S ile karşılaştırılıyor.
 
6 GB Bellekli Vivo Xplay 5'in iPhone 6S ile karşılaştırması yayınlandı
Çinli üretici Vivo son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi. Üreticinin Xplay 5 adındaki yeni modeli; kavisli ekranı, 6 GB belleği, Snapdragon 820 çipseti, ekran/yüzey oranı, metal kasası ve parmak izi okuyucusuyla birlikte oldukça iddialı bir model. 
Yeni sızıntı ise daha önce pek görmeye alışık olmadığımız türden. Çin'in sosyal medya ağı Weibo üzerinden yayınlanan bir videoda Xplay 5'in bir başka Vivo modeli ve iPhone 6S ile karşılaştırıldığını görüyoruz. Söz konusu karşılaştırmada Xplay 5'in alt ve üst kısımlarının gizlenirken, ilk olarak tüm cihazların arka planda çalıştırdığı uygulamalar kapatılıyor. Daha sonra yeni bir uygulama başlatılarak açılış hızları test ediliyor. Videoda görünene göre Xplay 5, uygulamayı iPhone 6S'e göre daha hızlı açmayı başarıyor. Eski Vivo modeli ise oldukça geç açılış hızına sahip. 
Geçtiğimiz hafta 6" ekrana sahip olacağı konuşulan Xplay 5 için yeni iddialar 5.5" ekran boyutunu işaret ediyor. 2K çözünürlük, 5.5" kavisli ekran, Snapdragon 820 çipset, 6 GB bellek ve 64 GB depolama alanı buluştuğunda kullanıcılara nasıl bir maliyet çıkacak merak konusu. Cihazın arka kısımda 16 MP, ön kısımda ise 8 MP kamerayla birlikte Android 6.0 sürümüne sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5101 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vivo, vivo xplay 5 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim