Anlık Bildirim

7000mAh bataryalı Galaxy M51 satışa çıkıyor

Galaxy M51 modelinde 6.7 inçlik Super AMOLED ekran, 8 çekirdekli yonga seti, 7000mAh kapasiteli batarya, 64MP çözünürlüğünde ana sensör gibi detaylar yer alıyor.

7000mAh bataryalı Galaxy M51 satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Samsung’un batarya tarafında iddialı olmayı isteyen yeni orta seviye akıllı telefonu Galaxy M51 satışa çıkıyor. Samsung Almanya yeni akıllı telefon modeli ile ilgili ön sipariş sayfasını hayata geçirdi.

Galaxy M51 özellikleri ve fiyatı

Galaxy M51 modelinde 6.7 inçlik Super AMOLED ekran yer alıyor. Nokta çentik tasarımı ile ekran-kasa oranı geliştirilen akıllı telefonun parmak izi okuyucusu yan kısma taşınmış. Böylece arkada sadece kamera paketi kalmış.

8 çekirdekli bir yonga setinden gücünü alan akıllı telefonda 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi sunuluyor. Telefonun dikkat çeken kısmı ise 7000mAh kapasiteli batarya. Oldukça uzun kullanım süresi sunacak batarya 25W hızlı şarj ile desteklenmiş.

Arka kısımda 64MP çözünürlüğünde f/1.8 aralıklı ana sensör, 12MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör, 5MP çözünürlüğünde derinlik sensörü ve 5MP çözünürlüğünde makro sensör yer alıyor. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğünde. Galaxy M51 modeli için 360 Avro gibi yüksek bir fiyat etiketi mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4988 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim