Anlık Bildirim

Age of Wushu mobile geliyor

Snail Games'in sevilen masaüstü MMORPG oyunu Age of Wushu, tarihi Çin motifleriyle süslü mekanlarını ve dövüş tekniğini mobil platformlara taşıyor.
TaiChi Panda gibi oyunların ve W 3D adındaki Android el konsolunun geliştiricisi Snail Games, Age of Wushu Dynasty adındaki MMORPG oyunu için kısa süre sonra kapalı beta programına başlayacağını duyurdu.

Etkileyici grafikleri ve atmosferi ile dikkat çeken oyun Çin Wushu dövüş sanatını temel alıyor. Açık dünya oyunu olan Age of Wushu Çin'in egzotik ve geleneksel motiflerini yansıtıyor. Aynı adla PC platformunda da yer alan oyunda rakip dövüş okullarına katılarak kendinizi geliştiriyor ve en iyisi olmaya çalışıyorsunuz. 

4 farklı dövüş okulu olan oyunda ünlü Kungfu ustalarının hareketleri modellenerek animasyon ile karışık yenilikçi bir dövüş sistemi geliştirilmiş. Çeşitli kombolar yaparak vuruş gücünüzü artırabiliyorsunuz. Ayrıca çatılarda ve ağaç tepelerinde de gezinebiliyorsunuz. Oyunda dövüşçüler çeşitli mekanları keşfederken zorlu düşmanlara karşı birlikte mücadele edebiliyor veya PvP mücadeleler de yapabiliyor. 

Farklı olarak oyunda bir sınıf seçimi yok. Oyuncular doğrudan bir karakter oluşturuyor ve isteğine göre yetenekler veya ekipmanlar kazandırabiliyor. Oyunun kapalı betası gelecek ay içerisinde başlayacak. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim