Anlık Bildirim

Alcatel 3V'nin görselleri, tanıtım videosu ve tüm özellikleri açığa çıktı

Alcatel'in yeni 3V amiral gemisi akıllı telefonunu Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmasını bekliyoruz. Lansman öncesinde cihaz tüm detayları ve fiyat etiketiyle sızdı.
Alcatel yaklaşmakta olan 2018 Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında bir dizi ürün tanıtmaya hazırlanıyor. Marka, etkinlik sırasında Alcatel 5 ve 3V akıllı telefonlarını sahneye çıkaracak. Lansman öncesinde Alcatel 3V'nin tüm teknik özelliklerinin yanında tanıtım videosu ve görselleri internete düştü.
Ünlü sızıntı kaynaklarından Roland Quandt'ın Twitter'da yaptığı paylaşımlara göre akıllı telefon mavi, siyah ve altın renk seçenekleri ile satışa sunulacak. Quandt, sosyal medya hesabı üzerinden cihazın neredeyse merak edilen tüm detaylarını gözler önüne serdi.

Alcatel 3V'nin özellikleri

Teknik özelliklerle başlayacak olursak; Alcatel 3V, 2160 x 1080 piksel çözünürlük ve 18:9 görüntü oranına sahip 6.0 inç Full HD+ IPS ekranla birlikte gelecek. Ayrıca bu ekranın 2.5D camla kavisli bir tasarım sunduğunu belirtelim.
Akıllı telefon, Mali T20 MP2 GPU ile birlikte dört çekirdekli 1.45GHz hızında MediaTek MT8735A işlemciyle güçlendirilmiş durumda. Bununla birlikte 2 GB RAM ve micro SD kart yuvası ile 128 GB'a kadar genişletilebilir 16 GB dahili depolama alanı var.

Alcatel 3V'nin fiyatı ne kadar?

Alcatel 3V'nin arka kısmında 12 MP + 2 MP çözünürlüklü iki sensör içeren çift kamera yer alıyor. Cihazın ön yüzünde ise LED flaşlı, 5 megapiksel çözünürlüğünde bir kameranın olduğunu görüyoruz. 3000 mAh pille güçlendirilen akıllı telefon Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle gelecek.
Öte yandan Amazon Fransa sayesinde cihazın fiyatını da öğrenmiş bulunmaktayız. Alcatel 3V'nin ön sipariş fiyatı 189.99 euro olarak belirlenmiş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim