Anlık Bildirim

Alcatel Idol 5 ülkemizde satışa sunuldu

Alcatel’in mütevazi bir donanım ile geliştirdiği orta seviye Idol 5 akıllı telefon modeli ülkemizde de satışa sunuldu. Akıllı telefon ile ilgili detaylar yazımızda.

Alcatel’in IFA 2017 fuarında tanıttığı akıllı telefon modellerinden birisi olan Alcatel Idol 5 ülkemizde satışa sunuldu. Telefon orta seviyede bir donanım ile geliyor.

Alcatel Idol 5 neler sunuyor?

5.2 inçlik Full HD bir ekrana sahip olan akıllı telefon 1.3 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli MT6753 yonga setinden gücünü alıyor. 3GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen modelde 2800mAh kapasiteli bir batarya kullanılmış.

Sınıfına göre kaliteli bir işçilik kullanan cihazın kasası metal alaşımdan imal edilmiş. Kasanın kalınlığı 7.5mm civarında. Arka kısımda geniş açılı 13MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde LED flaşlı bir kamera mevcut. Yazılım ile çözünürlükler 16MP-8MP olarak yükseltilebiliyor.

Telefonda Uygulama Çoğaltıcı adında bir uygulama yer alıyor. Bu özellik, kullanıcının birden fazla hesapta oturum açabilmesini sağlamak için kullandığı uygulamaları çoğaltmasına izin veriyor. Örneğin bir tane okul, bir tane kişisel Instagram hesabı, bir tane profesyonel Facebook ve bir tane de özel Facebook profili aynı cihazda mümkün olabiliyor. Alcatel Idol 5 modeli 1399 TL’den satışa sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4611 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
alcatel, alcatel idol 5 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim