Anlık Bildirim

Amazing Alex, Android ve iOS için yayınlandı


Angry Birds serisinin geliştiricisi olan Rovio Games, yeni fizik tabanlı bulmaca türündeki oyunu Amazing Alex'i Android ve iOS platformları için yayınladı. Milyonlarca oyuncusu olan bir çoklu platform serisinin ardından gelen Amazing Alex'ten beklentiler bir hayli yüksek.
Oyunda, Alex adlı bir çocuğun oluşturduğu etapları çözerek hedefe ulaşmaya çalışacağız. Karton robotlarla mücadele edecek, Alex'in odasını düzenlemesine yardımcı olacağız. Dört farklı mekanda çözülmeyi bekleyen 100 bölümden oluşan yapım, ücretsiz güncellemelerle Angry Birds oyunlarında olduğu gibi bölüm kapasitesini sürekli arttıracak ve uzun soluklu bir oynanış deneyimi sunacak.
Android 1.6 ve üstü sürümlere sahip cihazlar için Google Play Store, iOS 4.2 ve üstü iPhone, ve iPod Touch'lar içinse App Store'da yayınlanan Amazing Alex'i sadece 0.99$ ödeyerek satın alabilirsiniz. Android platformu için 15 bölüm içeren ücretsiz deneme versiyonuna buradan ulaşabilirsiniz. Apple iPad ve Android için daha iyi grafiklere sahip 2.99$'lık HD versiyonun mevcut olduğunu hatırlatalım.
20MB civarında bir boyuta sahip 1.0.0 sürümüyle mobil kullanıcılar tarafından büyük beğeni toplayan Amazing Alex, yakında Windows Phone mobil işletim sistemi ve PC platformu için de çıkarılacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3259 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim