Anlık Bildirim

AnTuTu, Eylül ayının en iyi 10 Android telefonunu açıkladı

Dünyanın en güvenilir test araçlarından AnTuTu, Eylül 2018'in en iyi performans sergileyen Android telefonlarının listesini açıkladı. İşte piyasadaki en iyi 10 Android telefon ve aldıkları puanlar.
Akıllı telefon dünyasının en güvenilir test araçlarından biri olan AnTuTu, geçtiğimiz Eylül ayının en iyi performans gösteren Android telefonlarının listesini yayınladı. Snapdragon 845 işlemcili akıllı telefonların egemen olduğu listenin detaylarına geçelim.

Snapdragon 845 işlemcinin egemenliği

Asus ROG Phone, Snapdragon 845 platformundaki overclock işlemcisi sayesinde ilk sırada yer alıyor. İkinci sırada ise Ağustos ayının lideri Xiaomi Black Shark var. Neredeyse stok Android deneyimi ve yazılım optimizasyonu sayesinde OnePlus 6 ise bu iki cihazın arkasında üçüncülük koltuğuna oturmuş durumda.
Liste  vivo NEX S, Xiaomi Mi 8, Oppo Find X, Samsung Galaxy Note 9, Asus Zenfone 5z ve Mi Mix 2S şeklinde devam ederken  en ucuz Snapdragon 845 işlemcili akıllı telefon olan Xiaomi Pocophone F1'in ise listeye 10'uncu sıradan giriş yaptığı görülüyor.
AnTuTu'nun Eylül ayı listesi şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Snapdragon 845 işlemcili akıllı telefonlar tarafından işgal edilmiş durumda. Ancak Huawei'nin Kirin 980 yonga setli yeni akıllı telefonları  Mate 20, Mate 20 Pro ve Mate 20 X'i piyasaya sürmesinden sonra, önümüzdeki aylarda bu listede büyük değişiklikler olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim