Anlık Bildirim

Android 4.3 test sürümü üzerinde çalışan bir Galaxy S3 modeli internete sızdı

Android 4.3 test sürümü üzerinde çalışan bir Galaxy S3 modeli internete sızdı

Samsung'un geçen yılın iki amiral gemi modeli Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 için Android 4.2.2 güncellemesini es geçerek doğrudan Android 4.3 sürümüne yükselteceği ihtimali giderek kuvvetlenirken, ilk işaretler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Temefy adlı bir sitenin ele geçirdiği görsellerde Android 4.3 test sürümünün Galaxy S3 üzerinde denendiği görülüyor. Daha önce de Galaxy Note 2'nin doğrudan Android 4.3 sürümüne yükseltileceği bir operatör veritabanında ortaya çıkmıştı. Test sürümünün Samsung Hindistan ekibi tarafından denendiği belirtiliyor. 

Böylece Samsung'un Android 4.2.2 güncellemesini tamamen rafa kaldırdığı söylenebilir. Uzun bir süre Android 4.2.2 güncellemesinin test ROM'u internette gezinse de sonrasında sızıntılar bıçak gibi kesildi ve Android 4.3 izleri görülmeye başlandı.

Samsung'un yeni sürümü ne zaman dağıtacağı hakkında bir bilgi yok. Google son dönemlerde yeni Android sürümlerini tanıtmadan önce ortakların beğenisine sunuyor ve güncelleme döngüsünü hızlandırmayı amaçlıyor.
Çarşamba günü Android 4.3'ün resmi olarak tanıtılması beklendiği için bu sürümü ilk alacak cihazlardan birisi Galaxy S4 Google Edition olacak. Ancak bu modelden sonra diğer Galaxy modellerine de sırayla güncelleme verilmeye başlanacak. Bu bakımdan Eylül-Ekim dönemi akla en yakın ihtimal olarak geliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim