Anlık Bildirim

Android için Facebook Messenger, iOS için Facebook uygulamaları güncellendi


iOS 6 sürümünün yayınlanmasından sonra ekosistemin uygulamaları da yeni sürüme adapte olamya hızla devam ediyor. Mobil platformların en popüler uygulamalarından olan Facebook, iOS ve Android için olan ana uygulamasını ve Android için de Facebook Messenger uygulamasını güncelledi.

iOS için Facebook güncellemesinde daha hızlı ve daha kolay bir kullanım sunuluyor. Haber kaynağı içerisinde daha hızlı kaydırma, daha fazla hikaye görüntülemek için yeni banner tasarımı, daha hızlı açılan fotoğraflar, bildirimlere anında erişim, iOS 6 ve iPhone 5 desteği diğer sunulan yenilikler.

Android için Facebook güncellemesinde ise haber kaynağının üst kısmındaki yeni buton ile kimin mesajlaşmaya hazır olduğunu görebilme, mesajlardaki sohbet için baloncuklu görünüm, mesaj gönderirken kimin aktif olduğunu görebilme, haber kaynağını sıralayabilme, güvenlik konusunda iyileştirmeler şeklinde yenilikler sunuluyor.

Android için Facebook Messenger uygulamasında ise yeni güncelleme ile baloncuk tasarımlı sohbet, kaydırma ile arkadaş durumu listesini ekrana getirme, Messenger üzerinden mesajları SMS olarak gönderebilme, daha hızlı bir kullanım şeklinde yeniliklerle geliyor.

Güncellemeler Facebook'un büyük güncelleme hazırlamak yerine daha sık ve daha küçük güncellemelerle devamlı uygulamaları desteklemek projesinin başlangıcı sayılıyor.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca

http://itunes.apple.com/app/facebook/id284882215?mt=8
Android için Facebook Messenger, iOS için Facebook uygulamaları güncellendi


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim