Anlık Bildirim

Android için YouTube uygulaması güncellendi


Google I/O 2012 konferansında pek çok yeniliğe sahne olan Android platformunda, YouTube uygulaması da yeniliklerden nasibini aldı.

YouTube ekibi yeni özelliklerle uygulamasını v4.0 sürümüne güncelledi. Ancak bu güncellemeler sadece Android 4.0 ve üzeri sürümler için geçerli olacak. 

İlk olarak uygulamanın arayüzü bazı değişikliklere uğradı ve web arayüzünde yapılan yenilikler mobil platforma da aktarıldı. Anasayfada sol kısmı kaplayan ve aboneliklere erişim sağlanabilen bir rehber, sağ tarafta favori kanallarınızdan son güncellemeleri gösteren besleme kaynağı yeni güncellemede sunulan yenilikler.

Videoları daha sonra izlemek isteyenler için ön bellekleme özelliği de eklendi. Kullanıcı istediği videoyu ayarlar kısmında Önyükle seçeneği ile kaydettikten sonra internete tekrar bağlandığında Sonra İzle listesinden seçerek izleyebiliyor. Uygulama cihazın depolama belleğinden videoyu çalıştırıyor ve tamponlama süresi ortadan kalkıyor. Kaydedilmiş videoları izlemek için çevrimiçi olmak şart. Amaç favori videoların yüklenme süresini en aza indirmek.

Diğer bir yenilik ise bağlı TV ve diğer cihazlardaki oynatma fonksiyonlarını uzaktan kontrol edebilmek. Şimdilik sadece Android 4.0 ve üzeri cihazlarda kullanılabilecek olan bu özellik, ilerleyen aylarda alt sürümler için de güncellenecek.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.youtube
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim