Anlık Bildirim

Angry Birds Epic sıra tabanlı bir strateji RPG oyunu olacak

Yıllardır kendine has oyun mekaniğini mobil dünyaya sevdiren ve milyarlarca indirme sayısına ulaşan Angry Birds, bunun haricindeki mekaniklere yer verdiği oyunlarında pek bir başarı elde edememişti. Ancak yeni oyun bizi epey şaşırtacağa benziyor.

Elde edilen ilk bilgilere göre Angry Birds Epic adlı yeni oyun sıra tabanlı strateji RPG türünde olacak. Bu türü tanıyanların hatırlayacağı üzere kendini geliştiren karakterler, silahlar, zırhlar, iksirler oyunda yer alıyor. Her zamanli gibi kuşlarımız ile domuzlar zorlu bir savaşa giriyor.

Oyunda geçişler sürekli altyazılar ile anlatılacağı için Angry Birds animasyonlarından alıntılar olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca zorlu bir oyun sonu olduğu da not düşülmüş.

Oyunda karakterlerin ihtiyacı olan kaynaklar haritanın farklı yerlerinde bulunabilecek. Ancak yine oyun içi satın alımlar kullanıcının tercihine sunulacak. Ayrıca kırmızı kuşun Savaşçı karakterinde, sarı kuşun ise Mage karakterinde olduğu görülüyor.

Angry Birds Epic deneme amacıyla Kanada, Avusturalya ve Yeni Zelanda'da indirmeye sunulacak. Ardından ise global olarak mağazalara çıkacak. Ancak kesin bir tarih yok.   
Angry Birds Epic sıra tabanlı bir strateji RPG oyunu olacak

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim