Anlık Bildirim

Angry Birds Star Wars 2'den yeni bir video daha geldi

Angry Birds Star Wars 2'den yeni bir video daha geldi

19 Eylül'de mobil platformlarda boy göstermeye hazırlanan Rovio ve Lucas Arts ortaklığının yeni meyvesi Angry Birds Star Wars 2'den yeni bir video daha geldi.

Bu kez ilk oyunun aksine hikayenin öncesine de geçecek Angry Birds Star Wars II'de, Jar Jar Binks, General Grievous and Darth Maul gibi 30 yeni karakter karşımıza çıkacak. Özel yetenekleri ile gelecek olan bu karakterlerin yanında artık oynanabilir gerçek figürler de sunuluyor. 

Skylanders: Spyro's Adventure yapımından hatırlayacağımız üzere oyun ile aynı tarihte Hasbro tarafından farklı karakterlerin Telepod adı verilen figürleri satışa çıkacak. Bu figürleri cihazın kamerasına tanıttığınızda anında oyun içinde fırlatma imkanı elde edeceksiniz.

Ayrıca oyunda bu kez tarafınızı seçme imkanı da var. Böylece Jedi veya Darth Vader tarafında yer alabileceksiniz. Telepod paketleri 5.99$'dan satışa çıkacakken, oyun 0.99$ fiyatla uygulama mağazalarından satın alınabilecek. Oyunun HD versiyonu ise 2.99 dolardan satılacak. Oyunun yayınlanan yeni videosunda ise İmparator bizi kendi taraflarını seçmeye çağırıyor. 26 Ağustos günü oyunla ilgili yeni bir ayrıntı daha yayınlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim