Anlık Bildirim

Apple 5G özellikli ilk iPhone'u 2020 yılında çıkaracak

Apple'ın 5G destekli ilk iPhone'u 2020 yılında çıkaracağı öne sürüldü. Şirketin telefonda Intel'in 5G modemini kullanmayı planladığı ancak B Planı olarak MediaTek ile görüştüğü belirtiliyor.
Operatörler müşterilere daha yüksek indirme hızları getirecek 5G adlı yeni nesil hücresel ağ bağlantısına geçiş yapma sürecinde. Buna paralel olarak üreticiler de bu teknolojiyi destekleyecek cihazlarını sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Yayınlanan yeni bir rapor Apple'ın 5G özellikli telefonunu 2020 yılında çıkaracağını ortaya koydu.
ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) geçtiğimiz yıl Apple'a 5G teknolojisini test etmesi için lisans vermişti. Fast Company isimli internet sitesinin Cupertinolu şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre 5G'li ilk iPhone, 2020 yılında piyasaya sürülecek.

B Planı MediaTek

Raporda ayrıca şirketin yeni nesil hücresel ağ bağlantısını destekleyecek telefonunda, Intel'in 8161 5G modemini kullanmayı planladığı da yazıyor. Ancak yonga ile ilgili ısı dağılımı konusunda çözülmesi gereken bazı teknik sorunlar var. Apple'ın yonga tedarik etme konusunda B Planı olarak MediaTek ile görüşme halinde olduğu da gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim