Anlık Bildirim

Apple AirPods taleplerini karşılamakta zorlanan Inventec üretimi genişletiyor

Apple tarafından kısa bir süre önce satışa sunulan kablosuz kulaklık modeli AirPods'un gördüğü ilgi, ürünün tedarikçisi Inventec'in üretim hattını genişletmesine neden oluyor.
Apple'ın kablosuz kulaklığı "AirPods" büyük rağbet görmüş durumda ve Inventec, talebi karşılamakta güçlük çekiyor. Çinli Economic Daily News tarafından yayınlanan rapora göre Inventec, montaj tesislerinde mevcut çalışma saatlerini artırmak ve ekstra vardiyalar getirmek istiyor.
Görünüşe göre Inventec şu an Apple AirPod'un tek tedarikçisi konumunda. Hızlı satış grafiği, tedarikçinin üretim hattını genişletmesine ve ek işçi çalıştırmak için yeni düzenlemeler yapmasına neden oldu.
Apple, AirPods'u Eylül iPhone 7 etkinliğinde tanıtmış ve cihazın Eylül ayından itibaren satışa sunulacağını söylemişti. Bununla birlikte yaşanan çeşitli gecikmeler piyasaya sürülme tarihinin Aralık ayına kaydırılmasına neden olmuş ve bu noktada kullanıcılar uzun bir süre beklemek zorunda kalmıştı.
Apple CEO'su Tim Cook, AirPods'un büyük başarı sağladığını ve Inventec'in sevkiyatta herhangi bir gecikmeyi önlemek için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi. AirPods'da yer alan Apple W1 yongası birden fazla Apple cihazıyla kesintisiz bağlantı sağlarken, şarj kutusuyla 24 saati aşkın pil ömrü sunabiliyor.
AirPods'un kendisi tek şarjla 5 saate kadar pil ömrü sağlayabilirken ses ivmeölçeri, konuşmakta olduğunuzu algılıyor ve hüzmeleme teknolojisiyle çalışan mikrofonlar dışarıdaki gürültüleri filtreleyerek sesinize odaklanabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14706 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
üretim, airpods ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim