Anlık Bildirim

Apple AirPods'un siyahı da çıktı: BlackPods

Apple'ın Aralık ayında piyasaya sürdüğü kablosuz kulaklığı AirPods sadece beyaz renkte mevcuttu. ABD'li bir şirket AirPods'u siyahla kaplayıp BlackPods olarak satmaya başlamış durumda.
Apple'ın kablosuz kulaklığı AirPods yaklaşık 6 haftadır satışa sunulmuş durumda. Ancak ürünün sadece beyaz rengi mevcut ve Apple henüz tüketicilere farklı bir renk seçeneği sunmuş değil. ABD'li bir şirket, iPhone fanlarının AirPods'u siyah olarak satın almalarını sağladığı gibi sahip oldukları beyaz kulaklığı siyahla kaplayıp da gönderebiliyor.
BlackPods, 249 dolarlık fiyat etiketiyle Apple'ın 159 dolara satılan AirPods'una kıyasla 90 dolar daha pahalı bir ürün. Ayrıca Apple tarafından satılan AirPods'la aynı olmasının yanında tek farkı siyah olması. Şirket yaptığı işi şu şekilde açıklıyor:
"BlackPods'da, Apple'ın AirPods'ları için özel bir kaplama sistemi geliştirdik. Üç aşamalı yaklaşımımız ürüne çizilmeye karşı dayanıklı, lüks bir görünüm kazandırmaktadır. BlackPods Siyah, Jet Siyah veya Uzay Grisi renklerdeki iPhone'u mükemmel şekilde tamamlıyor. "
Şirket ayrıca, beyaz AirPods satın alanların ürünü kendilerine gönderebileceklerini ve sadece 99 dolara siyah renkte kaplayabileceklerini söylüyor. Tüm süreç yaklaşık 3 gün sürüyormuş.
Bununla birlikte, Apple'ın AirPods'una sahip değilseniz ve BlackPods'u doğrudan satın almak istiyorsanız, çok sayıda sipariş olduğundan bekleme listesine girmeniz gerekiyor. Öte yandan bu işin yasal olup olmadığı konusunda da henüz net bir bilginin olmadığını ekleyelim. Ayrıca kaplamaya gönderilen cihazların garanti dışı kalma gibi bir durumu da var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7726 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
airpods, kablosuz kulaklık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim