Anlık Bildirim

Apple, Blackberry ve Android telefonlar için değişim programı başlatıyor

 
Apple, Blackberry ve Android telefonlar için değişim programı başlatıyor
9to5mac sitesinde yer alan bir habere göre Apple kısa bir süre sonra farklı marka kullanıcılarına yönelik değişim programını hayata sokmaya hazırlanıyor. Kaynağa göre program Blackberry ve Android işletim sistemine sahip telefonları kapsayacak ve bu modelleri Apple Store'a getiren kullanıcılara hediye çekleri verilecek, verilen çekler ise iPhone satın almak isteyenlere indirim sağlayacak.

Değişim programı kapsamında değerlendirilecek cihazlar fonksiyonellik ve kozmetik açıdan değerlendirilecek. Apple Store çalışanlarının getirilen modellere değer biçme konusunda eğitimlerine başlandığı belirtilirken değişim programının da eğitimin bitmesiyle başlayacağı söyleniyor. Bu şekilde Apple kullanıcısı olmayı seçen kişilerin rehberleri de yine çalışanlar tarafından yeni cihazlarına aktarılacak ancak kişisel verileri kullanıcıların kendileri taşımaları gerekecek.
Apple daha önce 2013 yılında iPhone 5, iPhone 5S ve iPhone 5C satışlarını arttırmak için benzer bir değişim programı yapmıştı ancak o programda yalnızca daha eski iPhone modelleri ile değişim yapılabiliyordu. ABD'de başlayan program daha sonra Kanada, Avrupa  ve Avusturalya'ya da genişletilmişti. Yeni değişim programının da önce ABD'de başlatılması ve daha sonra genişletilmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4598 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blackberry, Samsung ve
2 etiket daha değişim Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim