Anlık Bildirim

Apple, LG UltraFine ekranları tekrar satışa sundu

Teknoloji devi Apple geçtiğimiz haftalarda LG'ye kendi bilgisayarları için ürettirdiği UltraFine ekranların satışını durdurmuştu. Ancak şirket satışlara yeniden başladı.
Geçtiğimiz haftalarda sizlere duyurduğumuz üzere Apple, Güney Koreli LG'ye kendi bilgisayarları için özel olarak ürettirdiği UltraFine ekranların satışını durdurmuştu. Şirketin kendi ekranlarını üretmek için böyle bir hamle yaptığı konuşulurken, Apple bu ekranları tekrar satışa sundu.

Farklı bir model satışa sunuldu

Şirketin çevrimiçi mağazasında tekrar satışa sunulan LG UltraFine ekranlarda bazı değişiklikler mevcut. Satılan model bir süre önce mağazadan kaldırılan 4K veya 5K modeller değil. Bunun yerine LG UltraFine markasını taşıyan yeni bir 23.7 inçlik 4K ekranın satışa açıldığı görülüyor. LG'nin diğer iki ekranın üretimini durdurması sonucu böyle bir karar alındığı düşünülüyor.
Yeni satışa sunulan monitörün teknik özelliklerine gelecek olursak, bu modelin ekranı biraz daha büyük olmasına rağmen, önceki 4K modelden daha düşük olan 3840 × 2160 çözünürlüğe sahip olduğu belirtilmiş. Tasarım olarak benzer bir görünümde olan ekran, 2 adet Thunderbolt 3 port, 3 adet USB-C port ve dahili stereo hoparlörlerle geliyor. Ürün Apple'ın çevrimiçi mağazasında 700 dolardan satışa sunulmuş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim