Anlık Bildirim

Apple Music artık Android Auto'da çalışıyor

Apple Music'in Android versiyonu güncellendi ve bu güncellemenin en dikkat çeken tarafı ise YouTube Müzik'e çalım atan Apple Music'in artık Android Auto ile çalışabiliyor olması.
Eğer bir Android kullanıcısıysanız ve kendinizi Google Play Müzik ve Spotify ile sınırlı sanıyorsanız artık Google'ın araç içi platformu Android Auto üzerinden Apple Music'i dinleyebilmenizin mümkün olduğunu belirtelim. Apple geçen ay test etmeye başladığı hizmete sunduğunu açıkladı.

Apple, YouTube'dan hızlı davrandı

Bu gelişme aynı zamanda CarPlay ile herşeyi ele geçirmeye çaışan Apple'ın bir şekilde YouTube Music'i yenerek Apple Music hizmetini Android Auto'ya eklediği anlamına geliyor. Zira arama devi YouTube Music'in otomobiller için optimize edilmiş halinin yakında yayınlanacağını açıklamıştı. Ayrıca Google iOS 12'nin piyasya sürülmesinden sonra Google Haritalar özelliğini CarPlay'e taşıma konusunda hızlı davranmıştı. Ancak aynı hızı YouTube Music konsunda gösteremediğini söyleyebiliriz.
Apple, Android'in bazı kolaylıklarını da göz ardı etmeyerek, Apple Music'e iOS'ta bulunmayan microSD kart desteğini de ekledi. Android platformundaki yeni Apple Music güncellemesi, artık şarkı sözlerini yazarak arama yapabilmenize de olanak sağlıyor. Ayrıca bu ayın başlarında iOS'ta aktif olan gelişmiş sanatçı görünümü de Android uygulamasına gelmiş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim